• Духовка SteamBake: для чудової випічки Просто налийте 100 мл води та натисніть кнопку SteamBake для ідеального випікання. Вологість допомагає тісту піднятися, тому воно залишається ніжним і м’яким всередині. Гаряче повітря створює золотисту хрустку скоринку. Також спробуйте запікати курку та рибу на пару.
• Зонд для м'яса Його використання підвищує контроль над процесом випічки. Зонд температури ядра контролює температуру всередині їжі без ризику недоварювання або переварювання. Коли страва буде готова, датчик температури серцевини повідомить про закінчення приготування і вимкне духовку.
• Каталітичне очищення Наша технологія каталітичного очищення дозволить вам забути про необхідність видалення жирного бруду з духовки. Ця система самоочищення запускається автоматично, коли температура духовки досягає 250 ° C. В результаті очищення тепер не становить проблем.
• Точний контроль часу випікання Світлодіодний дисплей з годинником дозволяє легко контролювати приготування їжі. Встановіть точний час і стежте за процесом приготування за допомогою підключеного датчика температури ядра. Маючи все під контролем, ви можете легко розвивати свої творчі здібності на кухні.
• Навіть Кулінарія випікається швидко і рівномірно Вентилятор забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря, забезпечуючи рівномірний розподіл температури. У таких умовах страви можна випікати при температурі до 20% нижчої порівняно з традиційними духовками, що заощаджує час та енергію.